Frakt & Leverans

Information om frakt

Fraktkostnad

Vi har alltid fri frakt och fri retur vid köp av skor, eller produkter över 700 kr inom Sverige. Returer från utlandet kostar 200 kr eller 20 Euro.

Vid köp av produkt under 700 kr kan du hämta upp i vår butik på Nybrogatan utan kostnad, annars kostar frakten 100 kr, retursedel ingår.
Är det något fel på produkten återbetalar vi din fraktkostnad vid behov, om du vill skicka tillbaka av annan anledning så får du ej tillbaka de 50 kronorna för frakten.

Leveranstid

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. (Under sommaren kan leveranstiden dröja någon dag extra)

Leveranssätt

Du kan välja att få din beställning levererad eller att hämta den i butik. Vid leverans skickas beställningen med DHL som paket. Varorna levereras till ditt utlämningsställe. Ange ditt mobiltelefonnummer och din mailadress i kassan för att få leveransinformation från DHL.

Transportskador

Om du vid mottagandet av brevet eller paketet ser att det är så pass skadat att det kan ha påverkat innehållet ska du inte ta emot varan. Gör istället en reklamation till DHL direkt vid utlämningsstället och be dem skicka tillbaka brevet/paketet. Om paketet/brevet levereras direkt hem till dig eller om du märker en transportskada efter att du hämtat ut det; ska du anmäla det till DHL (Anmäl skada). Kontakta sedan oss för att meddela detta.

Returadress
Bäckmans Skoservice AB
Nybrogatan 23
114 39 Stockholm

Ej uthämtade brev/paket

Om ditt paket skickas till ditt utlämningsställe har du 14 dagar på dig att hämta det. Paket som inte hämtas ut skickas tillbaka till oss och du faktureras då 200 kr för frakt- och administrationskostnader.