Frakt & Leverans

Information om frakt

Fraktkostnad

Vi har alltid fri frakt och fri retur vid köp av skor, eller produkter över 500 kr.

Vid köp av produkt under 500 kr kan du hämta upp i vår butik på Nybrogatan utan kostnad, annars kostar frakten 95 kr, retursedel ingår.
Är det något fel på produkten återbetalar vi din fraktkostnad vid behov, om du vill skicka tillbaka av annan anledning så får du ej tillbaka de 95 kronorna för frakten.

Leveranstid

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar.

Leveranssätt

Du kan välja att få din beställning levererad eller att hämta den i butik. Vid leverans skickas beställningen med PostNord AB (tidigare Posten) som paket. Varorna levereras till ditt utlämningsställe. Ange ditt mobiltelefonnummer i kassan för att få leveransinformation från PostNord via SMS.

Transportskador

Om du vid mottagandet av brevet eller paketet ser att det är så pass skadat att det kan ha påverkat innehållet ska du inte ta emot varan. Gör istället en reklamation till PostNord direkt vid utlämningsstället och be dem skicka tillbaka brevet/paketet. Om paketet/brevet levereras direkt hem till dig eller om du märker en transportskada efter att du hämtat ut det; ska du anmäla det till PostNord (020-23 22 21) inom 7 dagar. Kontakta sedan oss för att meddela detta.

Returadress
Bäckmans Skoservice AB
Nybrogatan 23
114 39 Stockholm

Ej uthämtade brev/paket

Om ditt paket skickas till ditt utlämningsställe har du 14 dagar på dig att hämta det. Paket som inte hämtas ut skickas tillbaka till oss och du faktureras då 300 kr för frakt- och administrationskostnader.