Skicka skor för reparation


Vill du reparera dina skor hos en riktig skomakare? Skicka dina skor till oss så reparerar vi dem och skickar tillbaka till dig. Följ enkelt stegen på den här sidan.

Exempel: Helrenovering Bally Curling, 1495:-

Exempel: Helrenovering lädersula, 1395:-

Bäckmans Skoservice - Collage

Steg 1

Fyll i formuläret nedan. Ange vad du vill ha hjälp med och bifoga gärna en bild (eller flera bilder i en zip-fil).

Visa formulär

Namn *

Adress *

Extra adressrad

Postnummer *

Postort *

E-post *

Mobilnummer (för SMS-avisering)

Meddelande *

Steg 2

Vi återkommer med ett prisspann och uppskattad reapartationstid

Steg 3

Du skickar det du vill ha reparerat till oss. Använd tjänsten PostNord Parcel. Du kan skriva ut en fraktsedel via PostNords tjänst Skicka Direkt. Skicka till:

Bäckmans Skoservice AB
Nybrogatan 23
114 39 Stockholm

Skriv ut fraktsedeln från PostNords hemsida, klistra på den på en skokartong eller liknande och lämna in på närmsta ombud.

Alternativt kan du gå till ett ombud och lämna in direkt så hjälper de dig. Säg att du vill använda tjänsten PostNord Parcel för leverans till företag (klicka här för att skriva ut adressen).

Steg 4

Vi reparerar och skickar tillbaka till dig. Vi står för returfrakten om kostnaden för reparationen uppnår 800 kr. Du hämtar ut paketet på närmsta utlämningsställe.

Steg 5

Vi skickar en länk där du kan genomföra din betalning. Välj att betala med kort, Internetbank eller mot faktura (30 kr). Alla betalningar hanteras av Payson AB som är specialiserade på säkra Internetbetalningar.

Klart!