Skicka skor för reparation


Vill du reparera dina skor hos en riktig skomakare? Vi genomför alla typer av skoreparationer och är auktoriserade reparatörer av bland annat R. M. Williams, Church's, Allen Edmonds, Loake och Brookman Shoes. Följ enkelt stegen på den här sidan så får du tillbaka dina favoriter som nya!

Exempel: Helrenovering Bally Curling, 1495:-

Exempel: Helrenovering lädersula, 1545:-

Bäckmans Skoservice - Collage

Steg 1

Fyll i formuläret nedan. Ange vad du vill ha hjälp med och bifoga gärna en bild (eller flera bilder i en zip-fil).

Visa formulär

Namn *

Adress *

Extra adressrad

Postnummer *

Postort *

E-post *

Mobilnummer (för SMS-avisering)

Meddelande *

Steg 2

Vi återkommer med ett prisspann och uppskattad reparationstid.

Steg 3

Du skickar det du vill ha reparerat till oss. Använd tjänsten PostNord Parcel. Du kan skriva ut en fraktsedel via PostNords tjänst Skicka Direkt. Skicka till:

Bäckmans Skoservice AB
Nybrogatan 23
114 39 Stockholm

Skriv ut fraktsedeln från PostNords hemsida, klistra på den på en skokartong eller liknande och lämna in på närmsta ombud.

Alternativt kan du gå till ett ombud och lämna in direkt så hjälper de dig. Säg att du vill använda tjänsten PostNord Parcel för leverans till företag (klicka här för att skriva ut adressen).

Steg 4

När vi fått dina skor återkommer vi med ett mer exakt pris och förslag på vad vi kan göra med dina skor för att dom ska bli så fina som möjligt igen. Vi skickar en länk där du kan genomföra din betalning med Klarna. Välj att betala direkt, med kort eller faktura. Du kan även delbetala.

Steg 5

Så snart betalningen är genomförd påbörjar vi reparationen och skickar tillbaka dina skor till ditt närmsta utlämningsställe med PostNord när reparationen är utförd.